NR Dalarna #7: Omval, mord och demonstrationer

NR DALARNA. I kvällens avsnitt av NR Dalarna går man igenom några av veckans nyheter, att Motståndsrörelsen intog Köpenhamns gator och massa annat. Missa inte klockan 20:00!


Ikväll är NR Dalarna-gänget tillbaka och i kvällens avsnitt kommer man bland annat att prata brott, nyheter, demonstrationer, flygbladsutdelningar.

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Nicklas Norling och Jimmy Björk. Då Bitte Sjögren tyvärr inte kan medverka ikväll har man plockat in Max Rosenfors som Bittes ersättare i kvällens program.

Bland annat kommer man att diskutera:

– Demonstrationen i Köpenhamn.
– Offentlig aktivitet i Djurås.
– Mord i Smedjebacken.
– Veckans brottsnyheter.
– Uppdatering om omvalet i Falun.
– Och massa annat.

NR Dalarna är ett lokalt radioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Jesper Eriksson, Jimmy Björk samt av Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected].